Hoe word je freelancer en wat zijn de voordelen om als freelancer te werken in België?

Steeds meer mensen maken de keuze om freelancer te worden. Het aantal zelfstandigen stijgt elke maand en vandaag de dag kan je freelancers vinden in alle sectoren. Daarnaast is het moeilijker geworden voor bedrijven om kandidaten te vinden die vast in dienst willen treden. De jonge generatie wil zijn carrière in eigen handen nemen en wilt switchen van werkgever wanneer zij dat willen.

In samenwerking met B&A Accountants & Belastingconsulenten, wil Progressive Recruitment je graag uitnodigen voor een gratis informatie- en netwerkmoment in verband met het volgende onderwerp: “Hoe word je freelancer en wat zijn de voordelen om als freelancer te werken in België?”

Dit event is voornamelijk gericht op professionals die actief zijn in engineering, IT, constructie, food en pharma. De presentatie wordt gegeven door Kristof De Vriendt, accountancy expert. Hij zal je meer inzicht geven en je vragen beantwoorden over volgende onderwerpen:

- Wat betekent zelfstandig zijn/ werken als een zelfstandige?
- Waarom werken als freelancer?
- Hoe word je freelancer?
- Wat zijn de kosten als freelancer?
- Etc.

Deze informatiesessie wordt afgesloten met een netwerkmoment (met een hapje en een drankje).

Neem deel aan deze informatiesessie en vervoeg ons in het Zuiderterras / RAS, Ernest van Dijckkaai 37 in Antwerpen. De registratie is gratis! Voor meer vragen, aarzel niet om Greet Vandermeulen te contacteren per telefoon op 03/613 31 00 of per email: [email protected]ssiverecruitment.com.

We kijken er naar uit je te verwelkomen!

skyscrapers in clear blue skies

Cultuurschok: bedrijven en een werkcultuur op afstand

28 mrt 2020

man in blue suit jacket in front of building in the city of eindhoven

Recruitment agencies Eindhoven: Progressive opent haar deuren

01 feb 2019

Read about Recruitment agencies Eindhoven: Progressive opent haar deuren from Progressive Recruitment

Hoe manage je teams op afstand?

15 apr 2020

Man pointing at the person looking at the image

Netherlands’ most wanted: scrummers!

01 aug 2018

De vraag naar Scrum Masters is in het afgelopen jaar gestegen met maar liefst 65 procent. Waarom?